The Man. The Myth. The Graphic Designer.

Alles wat je over mij wilt weten.

Over Matthias

Hallo! Mijn naam is Matthias van der Meer, 28 jaar en tijdens mijn studie aan het Cibap in Zwolle heb ik in 2014 mijn eerste bedrijf opgericht. Inmiddels houd ik me al geruime tijd bezig met vormgeving en branding voor bedrijven en organisaties. Wat mij energie geeft, is het vertalen van de wensen van de opdrachtgever naar een mooi eindproduct. Geen ‘gepoetste’ woorden maar een praktische én bruikbare oplossing. 

Ik ben ervan overtuigd dat effectief design niet alleen mooi is, maar ook functioneel. Daarom werk ik nauw samen met mijn klanten om hun behoeften en doelstellingen volledig te begrijpen. Pas als ik dat doe, begin ik aan mijn creatieve proces. Elk ontwerp dat ik maak, is doordacht, met oog voor detail en met een duidelijk doel voor ogen: impact maken.

Weten voor wie ik werk?

Als perfectionist vind ik een goed resultaat belangrijk, tegelijkertijd ben ik ruimdenkend. Het doel is belangrijker dan het proces in mijn optiek. Persoonlijk contact, humor, en oprechte interesse zijn kenmerken die ik belangrijk vind in een samenwerking. Mensen omschrijven mij als een creatieveling met commercieel inzicht. Ik behoud het overzicht, bewaar de kalmte en denk in oplossingen. 

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Als jij op zoek bent naar een partner om jouw merk naar nieuwe hoogten te brengen, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Samen kunnen we iets geweldigs creëren!

Tijd om kennis te maken?
Een kopje koffie is zo geregeld!

phone-icon (06) 18165125
mail-icon info@matthiasvormgeving.nl
Scroll to Top